Vista in winnend team Marker Wadden!

News-Markerwadden-nieuws

   

Verkiezing Groene Hart West

Provincie Zuid-Holland, regio Holland Rijnland, ANWB en Servicenet Nationale Landschappen ondersteunen ondernemers in het opzetten van business cases op het gebied van recreatie en toerisme. Vista hielp vijf ondernemers met het opstellen van een business case, onder meer voor een kaasmuseum, een verkooppunt van streekproducten en een ontvangstplek bij een historische windmolen. Wie de meeste ‘likes’ krijgt op zijn facebook pagina voor zijn business case krijgt een prijs van de ANWB. Voor de uitvoering wordt een ‘gebiedsdeal’ voorbereid. Zie ook: www.groenehartwest.nl.

New-Verkiezing-Groene-Hart-West

   

Natuurinclusief Bouwen

News-Natuurinclusief-Bouwen

Vista is door de Rijksadviseur voor Landschap en Water gevraagd is om te laten zien wat ‘Natuurinclusief Bouwen’ kan betekenen voor de aanleg van de Noordoostcorridor Brainport Eindhoven. Door middel van ontwerpend onderzoek proberen we inzicht te verkrijgen hoe 'Natuurinclusief Bouwen' gestalte kan krijgen. Dit door een ruimtelijke studie naar de casus, waarbij de civieltechnische aspecten van de opgave worden verbonden met ecologische aspecten.

   

Yifang Vista Beijing

News-Office-Yifang-Vista

De afgelopen drie jaar heeft Vista op actieve wijze de Chinese markt verkend. Zeven projecten verspreid liggend over het Chinese vasteland hebben geleid tot het openen van een projectbureau in Beijing. Het bureau is gelegen aan de rand van het Yuyuantanpark net binnen de derde ring van Beijing.

   

'Natuur staat midden in de samenleving'

Interview met Rik de Visser over het ontwerpend onderzoek Houtribdijk Marker Wadden in de brochure van Atelier Making Projects.

News-Interview-Atelier-Making-Projects

   

Windstreek op het Food Film Festival 2014

News-Windstreek

   

Vista op de IABR 2014 Urban by Nature

Marker-Wadden

   

Clove Valley Resort Beijing in aanbouw

Construction-Clove-Valley

   

Vista op de Beijing Design Week

Vista-at-the-BDW

   

Opening brug Randpark Beverwaard te Rotterdam

Op donderdag 27 juni 2013 openen wethouder Alexandra van Huffelen (Buitenruimte) en Wouter Boonzaaijer (portefeuillehouder Buitenruimte van deelgemeente IJsselmonde) de eerste van zestien nieuwe duurzame voetgangers- en fietsersbruggen in het Randpark Beverwaard te Rotterdam. Het ontwerp is van Olaf Gipser en Vista.

Brug-rotterdam

   

Pagina 1 van 4